OP DE HOOGTE VAN DE LAATSTE TRENDS
3D ONTWERP VAN UW BADKAMER
DE BADKAMERSPECIALIST MET OOG VOOR:

Uw wensen

Het ontwerp

De installatie

De nazorg

Maak kans op een huis bij aankoop van sanitair en/of accessoires

K.V.V. Quick Boys Katwijk bestaat in 2020 maar liefst 100 jaar en dus is het tijd voor een grootse loterij met waanzinnige prijzen. En wij, Cosi Sanitair, bieden u de kans om een van die waanzinnige prijzen te winnen!

Hoe maak jij kans op het (belastingvrij!) winnen van een huis t.w.v. € 150.000,-, een Mitsubishi ASX t.w.v. ruim € 30.000,- of een van de andere prijzen?

  1. Bij aankoop van los sanitair (dus badkamer en/of accessoires zonder* dat deze geïnstalleerd dienen te worden) t.w.v. minimaal €2500 ontvangt u maximaal 1 lot van scooreenhuis.nl.
  2. Like en deel onze Facebook actie. Hierbij wordt 1 lot beschikbaar gesteld met een uniek nummer én dus een unieke kans op één van de prijzen. De winnaar, die onze pagina https://www.facebook.com/cosisanitair volgt, het bericht heeft geliked én gedeeld, wordt bekend gemaakt op donderdag 30 januari 2020.

Voor meer informatie kijk op de website van Scoor een huis: https://scooreenhuis.nl

* Er wordt alleen een lot uitgegeven wanneer u sanitair koopt zonder dat deze door Cosi Sanitair geïnstalleerd dient te worden. Indien de installatie door Cosi Sanitair gebeurt, ontvangt u dus geen lot. Aankopen gedaan voor 9 november 2019 kunnen geen aanspraak meer maken op een lot, ook wanneer deze nog in bestelling zijn en nog niet zijn geleverd.